Μπάλα είναι και τραγουδάει (ΒΕΤΑ)

Powered by eSnips.com

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

Ως που αυτή η κατρακύλα;


Τώρα μάλιστα... Καλά που ο Σάντος εδωσε μεγάλη βαρύτητα στο μαρκάρισμα του Φιλόμενο και του Τσέζαρεκ. Την επόμενη ας προσέξει και τον Αμπάρη μήπως βάλει κανένα γκολ με πέναλτι ή φάουλ.
Πλάκα - πλάκα η κατάντια του μΠΑΟΚ δεν έχει σταματημό.
Το "αφεντικό" της πόλης όχι μόνο βλέπει εδώ και ένα χρόνο την πλάτη του Άρη, αλλά δύο βαθμούς ακόμα να είχε ο Απόλλωνας θα ήταν ο τελευταίος της Νύφης του Θερμαϊκού.

1 Comment:

Ανώνυμος said...

Αγαπητε φιλε δεν πρεπει να εχειs τοσο μεγαλο μενos για την ιδεα που λεγεται Π Α Ο Κ διοτι απλα ηταν,ειναι και θα ειναι το αφεντικο τηs ποληs και η τεταρτη δυναμη του ποδοσφαιρου τηs χωραs μαs.To συνδρομο των εκτοs εδραs παιχνιδιων δεν ειναι τωρινο φαινομενο αλλα αντιθετωs κραταει πολλα χρονια αυτη η κολονια,και ειδικα απο εποχεs που στην ομαδα επαιζαν τρομεροι παικτεs και οχι αμουστακα ταλεντακια οπωs τωρα.Μιλαμε για μια δυναμικη εδραs η οποια ξαναχτιζεται ωστε να δημιουργηθει και παλι η εδρα φοβητρο ωστε να εξαλειφθουν φαινομενα να θεοποιουνται ομαδεs τυπου γιαννενα,ατρομητοs,καλλιθεα και πολλεs aλλεs οι οποιεs στην εναρξη του πρωταθληματοs προγραματιζαν!!!!!! βαθμο η βαθμουs sthn ΤΟΥΜΠΑ.Αρα ξεκινωνταs πο την μηδενικη βαση φτιαχνουμε πρωτα την εδρα και σταδιακα με ενισχυση εξαρτωμενη βεβαια απο τα οικονομικα θεματα θα γινει ο μεγαλοs Π Α Ο Κ που ολοι ονειρευομαστε