Μπάλα είναι και τραγουδάει (ΒΕΤΑ)

Powered by eSnips.com

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007

Ύποπτο ματς.


Σήμερα στις 15:00 αγωνίζονται η Καλαμαριά με τον Λεβαδιακό. Ομάδες με τους ίδιους στόχους και με την ίδια ποιότητα. Ματς σημαντικό από αυτά που καθορίζουν την παραμονή και για τις δύο ομάδες. Ένα λάθος του διαιτητή, ένα φάλτσο της σφυρίχτρας ρε αδερφέ, και τσακ, νάτο το γκολάκι που θα κρίνει το ματσάκι. Πού είναι το ύποπτο; Είναι το μοναδικό ματς χωρίς τηλεοπτική μετάδοση και ο νοών νοήτω.

Αν δεν σε θέλει...


Πολλές ευκαιρίες αλλά από γκολ... κλούβιο το αυγό. Ρε να μην μπορεί να ξεφύγει αυτός ο βάζελος. Και εδώ φαίνεται πόσο έτοιμη για πρωτάθλημα ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Μόλις πήρε κεφάλι στην κούρσα, δύο γκέλες και πάρ΄τον πάλι από κάτω. Τελικά όλα γίνονται για τον γαύρο, αν χάσει βαθμούς και η ΑΕΚ στο Βικελίδης...

Μπασκετική μούφα


Τί μούφα και αυτή περί μπασκετικού λαού και βλακείες. Χθες ο Άρης - "Αυτοκράτορας" έπαιζε στο Αλεξάνδρειο με την Λάρισα. Καλή ομάδα η Λάρισα, παίζει όμορφο μπάσκετ. Ο Άρης... ομάδα που πάει να σπάσει το δίπολο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, προέρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα και μεγάλη(;) νίκη επί της Εφές για την Euroleague.
Αποτέλεσμα: 800 εισιτήρια.
Που είναι οι φίλαθλοι της μπασκετικής κίτρινης φυλής;
Θέλουνε και πρωτάθλημα...
Τέλος πάντων, ο Άρης χθες κέρδισε 72-70. Αν αυτό έχει σημασία.