Μπάλα είναι και τραγουδάει (ΒΕΤΑ)

Powered by eSnips.com

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Αντρέα ζεις εσύ μας οδηγείς...


Αν και λίγο μακάβριο αντικατοπτρίζει την αλήθεια στο χθεσινό ματς και όχι μόνο. Ο Ίβανσιτς είναι μακράν ο ποιοτικότερος παίκτης του Παναθηναϊκού. Σε ένα ακόμα ματς ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βάλει ένα γρήγορο γκολ και να ανοίξει την άμυνα της Βέροιας που αμυνόταν μαζικά. Ικανοποιητική η απόδοση του Γκονζάλες που έδωσε ζωντάνια στην ομάδα του για τον χρόνο που αγωνίστηκε.

This is toumpa...

Το απόλυτο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας θα διεξαχθεί σήμερα στην Τούμπα. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ τα τελευταία 10 έτη για το διπλό. Από την εποχή του 1-4 έχει να σπάσει την έδρα του ΠΑΟΚ ο Άρης.
Πολλοί περισσότεροι από 300 θα είναι οι θεατές του αγώνα (μόνο 2000 πήγαν στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ).
Ο Ζαγοράκης θέλει όσο τίποτε άλλο την νίκη σήμερα για τον λόγο αυτό ήταν όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις της ομάδας. Έλειψε μόνο σήμερα που παρέστη στο 10ετές μνημόσυνο του παίκτη του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Κατσούρη.

Και τώρα τί γίνεται;



Την απόλυση του κυρ- Λορέντζο ζητούσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Του προπονητή που τους έκανε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσουν φέτος κατά τα λεγόμενά τους. Τώρα πραγματικά καταλαβαίνω τις δηλώσεις ικανοποίησης των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το Χ που είχαν πάρει στο Αλκαζάρ. Και πραγματικά είναι ευχάριστο να χάνονται βαθμοί σε έδρες μικρών ομάδων. Δίνει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Αρκεί να μην γίνει καμία ένσταση.

Αλήθεια τώρα θα ξαναβγούν εισητήρια στον αγώνα Καλαμαριά-Ολυμπιακός;