Μπάλα είναι και τραγουδάει (ΒΕΤΑ)

Powered by eSnips.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008


Απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν έδωσε εχθές ο Γκαλίνοβιτς με την εκπληκτική παρουσία του στο ματς της Γλασκόβης. Ήταν αυτός που κράτησε το μηδέν σε τουλάχιστον 3 ευκαιρίες των Σκώτων.
Ο Κροάτης, που το καλοκαίρι τον είχαν ξεγραμμένο, δεν το έβαλε κάτω, περίμενε τη σειρά του, και ελέω rotation, έφτασε μέχρι στιγμής να μετράει 15 συμμετοχές φέτος, ενώ ο Σλάβεν Μπίλιτς τον έχει στα "κιτάπια" του για μια θέση στo ρόστερ της Εθνικής Κροατίας στο επερχόμενο Euro 2008...

Τί άλλο θα ακούσουμε;

Θα μας τρελάνουν οι φλεγματικοί. Ναι για τους Εγγλέζους μιλάω που αποφάσισαν λέει οι αθλητές τους να εφοδιαστούν με μάσκες για να προστατευθούν από την ρύπανση του Πεκίνου, κατά την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Παιχνιδιών, συγνώμη Αγώνων. Καλά πλάκα μας κάνουν; Οι κομπλεξικοί. Το Λονδίνο και το Μάντσεστερ πιο καθαρές πόλεις είναι; Ή μήπως τους καίει που έχασαν τους Αγώνες από το Πεκίνο πριν 9 χρόνια;
Μπα, ιδέα μου είναι. Σιγά μην σκέφτονται έτσι. Εσείς τί λέτε;

Ντιν-νταν....


Βαρύς ο πέλεκυς για τον Γου.Χου. Πέντε αγωνιστικές έφαγε ο παίκτης. Σίγουρα επηρέασε το γεγονός ότι το συμβάν έγινε σε ντέρμπι με τον Άρη. Αναρωτιέστε αν θα γινόταν το ίδιο σε αγώνα με την Λιβαδειά, ας πούμε. Δεν έχω τίποτα με τους Βοιωτούς αλλά σίγουρα το δίκαιο (ή άδικό τους) δεν θα το έβρισκαν. Φανταστείτε τί ανάλυση επί αναλύσεων έγινε για την συγκεκριμένη κίνηση. Και επειδή ο Αθλητικός Δικαστής είναι δικηγόρος, σίγουρα ενεργεί και με κανόνες δικαίου, όπου ο πρώτος και σημαντικότερος είναι ότι η απόφαση παίρνετε για να κατευνάσει την κοινωνική αναταραχή που προκλήθηκε από την άδικη πράξη. Αν υπολογίσουμε ότι σαν κοινωνικό σύνολο οι οπαδοί του Άρη, είναι αρκετά μεγάλο, δικαιολογείται και η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.
Όλα τα άλλα που λένε ότι η καμπανιά ήταν ισάξια του τραυματισμού, δεν πρέπει να τα πιστεύετε καθώς δεν είναι σκοπός η εφαρμογή του "οδόντα αντί οδόντα".