Μπάλα είναι και τραγουδάει (ΒΕΤΑ)

Powered by eSnips.com

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Άλλος το πρωτάθλημα, άλλος τα φράγκα.


Δεν θα σταθώ στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Δεν με απασχολεί το παιδί του Κόκκαλη. Εξάλου υπάρχουν πολλοί να ασχοληθούν μαζί του. Αγοράστε το ΦΩΣ δείτε και τους πανυγυρισμούς. Ούτε και με το αγγλικό αποτέλεσμα στην Κρήτη θα ασχολειθώ. Πιστεύω ότι το παράρτημα δεν την γλυτώνει φέτος.
Τα άλλα όλα τα αποτελέσματα είναι για κουβέντα στο καφενείο. Τί να λέμε για τον κομπλεξικό Ηρακλή και τον "ότι να΄ναι" Άρη;

Το ματς της αγωνιστικής έγινε στην λα-λα-λα-Τούμπα μεριά. Εκεί έπαιζαν τα πολλά με τα λίγα. Ομάδα που θέλει Τσου-Λου με ομάδα που του χρόνου θα παίζει στην Β΄ διαλογής Εθνική.
Τελικό 2-1. Έστω και στο 90΄ με τον κύριο που ακόμα τον ψάχνουν στην Μασσαλία για κάτι χρωστούμενους καφέδες. Περίπου 1.15 η απόδοση και στο στοίχημα, όλα καλά ως εδώ. Θα αναρωτιέστε τι κόμπλεξ έχω με τον μΠΑΟΚ μιας και όλα φαίνονται φυσιολογικά.
Θα σας πονηρέψω λίγο. 1ο ημίχρονο γκολ ο Βούλης. 0-1 το αποτέλεσμα.
Ξεκινάει το δεύτερο αυτογκόλ ο Βούλης και 1-1. Και έχουμε ένα ημιχρονο να βάλουμε ένα γκολάκι στην ομάδα με τους 500 φιλάθλους. Για σασπένς μπήκε στο 90΄. Έτσι για να μην έχουμε να λέμε τίποτα. Απόδοση ανατροπής περίπου στο 22.00 .
Το πιάσατε πιστεύω ε;